onsdag 13 mars 2019

...att få rätt feeling

Idag fick jag feeling efter jobbet. Började städa. Dammade, plockade iordning, dammsög. Putsade speglarna. Städade badrummet. Rensade avlopp. Det var inte gjort i en handvändning men bra blev det. Gick ut med soporna. Och till pappersinsamlingen. Slängde kartonger.

Åkte till Friskis och körde ett pass. Körde o körde. Det var mest ledaren som körde med oss. Svetten i pannan. Hem för att göra stretchbandsövningar så jag slipper skämmas nästa gång hos fysioterapeuten.

Nu ska jag diska, dricka te och njuta av städningen. Det är märkligt, att fast det såg varken dammigt eller stökigt ut från början syns det ändå att det är nystädat.

Jag ska kolla nåt kapitel i Brodersbrevet. Jag vet hur det blir. Fast jag själv skrivit boken kommer jag bli överrumplad av att författaren har lyckats fånga just m i n a känslor.

Och inför fredag, då jag är inbjuden till en frukost för att tala utifrån Brodersbrevet hoppas jag få rätt feeling för vilka avsnitt och vilka tankar o känslor som jag ska dela med mig av.