fredag 6 mars 2020

...en svensk man i en annan kultur

Det spelar ingen roll om man håller med eller inte i själva frågan. Det han gör är i vilket fall idiotiskt. Han förfalskar våra underskrifter och klumpar ihop oss i en enda stor gemensam underskrift av Svenska folket. Det ör en megastor miljonersurkundsförfalskning. Det är så lågt, så fegt och så pinsamt.

Sen verkar både han och hans parti tycka att det ör löjligt att han blir utfrågad av turkisk polis. Det tror väl f-n att man måste grabba tag i en sån jeppe och fråga vad han håller på med. Här ör människor på flykt och han delar ut lappar. Sweden is full.

Och att denna partiledare inte ens har skaffat sig information om huruvida man får gå runt och dela ut lappar utan tillstånd eller ej visar verkligen på brist på intresse kring lagar och allmänt gott uppförande mitt i en annan kultur. Det borde man väl visa?

Har han helt tappat perspektivet? Och han säger själv att man får dela ut lappar om man har tillstånd. Ja, men du har ju inte det. Och du har ingen underskrift från Svenska folket.